Herregruppen

Herregruppen

Herregruppa i Ålesund golfklubb ble grunnlagt i 2005 med intensjon om å øke det sosiale nettverket blant medlemmene i klubben, samt bedre medlemmenes golfferdigheter gjennom felles treninger og konkurranser.

I 2021 er intensjonene fortsatt de samme, og vi er i dag rundt 70 medlemmer, i aldersgruppen 30-70+, som møtes hver onsdag for å dyrke en felles golfinteresse. 

Gjennom sesongen gjennomfører vi en egen Matchplay-turnering med avsluttende finale i september, og vi arrangerer flere egne turneringer både på Moa og på Solnør. I tillegg gjennomfører Herregruppa en rekke fellestreninger med klubbens pro. 

Utenlandstur
Hvert 2. år reiser Herregruppa til utlandet for en langhelg med golf. De siste turene har vi spilt Ryder Cup, hvor vi har delt gruppa inn i to lag som konkurrerer mot hverandre. Antall deltakere på disse turene har vært jevnt økende. 

Antall medlemmer i herregruppen er 60 - 65 spillere.

Årsfest
I Herregruppa avslutter vi året med en årsfest i desember, hvor høydepunktene er premieutdeling for årets turneringer - i tillegg til sosial hygge.

Medlemsskap
For å være medlem i Herregruppa forutsettes det et aktivt medlemskap i Ålesund Golfklubb. Kontingenten er kr. 1000,- pr år, inklusiv deltakelse i alle turneringer og treninger.

Kontaktperson for medlemskap er Erik Tollås
E-post: klubb@rongve.no 
Tel. 483 20 563  og 472 88 811