Juniorgruppen

Juniorgruppa i Ålesund Golfklubb tar sikte på å gi ett tilbud til unge golfere fra 12 til 19 år.

Vi har faste treningstider:
  • Tirsdager kl. 18:15 til 20:00
  • Torsdager kl. 17:00 til 20:00
  • Lørdager kl. 10:00
I vinterhalvåret benytter vi fasilitetene på Moa. Når Solnør åpner så gjennomføres treningene der.
Vi har ett individuelt opplegg for den enkelte spiller for å gi de best mulig tilrettelagt trening ut fra hvilket nivå spilleren er på.

Det blir gjennom hele sesongen tilrettelagt for deltakelse i turneringer. Det er HTH Tour på Solnør fredager kl. 17 og det blir også arrangert Narvesen Tour i vår region som de kan delta på. I tillegg til våre egne klubbturneringer.

Alle er velkommen til oss uansett ferdighetsnivå!

Har du spørsmål rundt trening, innmelding eller deltakelse på treninger så ta kontakt med Runar Dybvikstrand på tlf. 951 13 271 eller klubben direkte.