Nyheter

Nybegynnerkurs (VTG-kurs) i regi av en golfvenn!

Av: Arve Øverås  |  Publisert: 25. juli 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

En nybegynner kan få en prøveperiode i vår klubb for kr. 500,- I løpet av denne måneden kan nybegynneren spille med sin golfvenn på vår bane fra første dag!

Vi som golfklubb er med på et pilotprosjekt sammen med 14 andre klubber i landet. Formålet med prosjektet er å gjøre det litt enklere å komme i gang med golf som nybegynner. Mange som har lyst til å prøve golf opplever at et nybegynnerkurs er for stort steg før man har fått testet ut idretten. 

En nybegynner kan få en prøveperiode i klubben, på måned, for kr. 500,- I denne prøveperioden kan nybegynneren spille, sammen med sin golfvenn (innmeldt medlem i Ålesund Golfklubb), så mye de vil på vår klubb. I dette prosjektet er golfvennen medlem i klubben med et HCP på 36 eller lavere. Det er golfvennen som får ansvaret for å veilede nybegynneren den første måneden. Dersom nybegynneren likte golf, så har de mulighet til enten å ta et ordinært nybegynnerkurs (VTG) eller å melde seg inn i klubben på vanlig måte. Dersom de ikke likte dette etter en måned, så har de i alle fall gjort et hederlig forsøk. 

Les mer om ordningen og betingelsen vedrørende VTG -Pilot her

Dersom det er noe spørsmål til denne unike muligheten til å bli en del av "golffamilien", så bare ta kontakt med oss.

Sportslig hilsen
Administrasjon