Nyheter

VEIEN VIDERE - gruppetrening for damer og herrer HCP 54-26,5

Av: Admin  |  Publisert: 25. august 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Kurstilbud for damer og herrer HCP 54-26,5

Veien Videre I og II  - gruppetrening for damer og herrer med HCP 54-26,5  

Etablering av gruppetreningen VEIEN VIDERE har som mål å skape et sosialt miljø, inkludere nye spillere, og bidra til et ferdighetsnivå som gjør at du som spiller opplever mestring og gleden ved å spille golf.  Siden vi er i siste del av sesongen, velger vi å starte opp med "Veien Videre I" for damer med HCP 54-36 nå i uke 35. Dersom vær og baneforhold tillater det vil det bli vurdert å sette igang flere kurs/temadager allerede i inneværende sesong. Følg med på Kursoversikten. 
Veien Videre I - info og påmelding

VEIEN VIDERE I - HCP 54-36
Veien videre I består av 5 økter,  hvorav 3 treningsøkter er på klubbens treningsfelt og Driving Range, og 2 økter er banespill med faddere, henholdvis singelspill og scramble på Solnør.  Repetisjon av golfregler, føring av scorekort og bruk av Golfbox er en del av kurset. Kurset holdes av klubbens instruktører med Trener 1 utdannelse eller tilsvarende kompetanse. 

VEIEN VIDERE II - HCP 36 - 26,5
Veien Videre II er enkeltstående gruppetreninger med tema som f.eks Driving, putting, chiping osv., hvor man melder seg på de temaene man ønsker å delta på.  Gruppetreningen holdes av klubbens instruktører med Trener 1 utdannelse eller tilsvarende kompteanse.