Titleist Club-fitting -TSR, den nye ultimate kølle teknologi

Av: Arve Øverås  |  Publisert: 23. september 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Invitasjon til utprøving og ind. tilpassning i forbindelse med lansering av TSR -serien fra Titleist.

Sørg for at din golfopplevelse blir om mulig enda råere!

Titleist velger vår klubb som en av de heldig utvalgte for å gjennomføre lanseeringen av sin nye TSR -serie av "langtslående køller" samt TSR Metals (jernkøller og wedger).

Vår "premium leverandør" sender sin spesialutdannede representant innenfor tilpassning av utstyr - Jens Larsen Åstveit.

Som del av senansen kan man velge å bli orientert om den nye "Voley Wedge Fitting App." Dette er altså en app som lar en enkelt utflre en wedge fitting uansett om man har et utendørs studio, en simulatgor eller helt enkelt et lærret ol. å slå mot!
Fittingen vil finne steed på Moa Golfsenter torsdag den 29.september fra kl. 12 .00 til 18.30
Både range området og begge simulatorene vil bli benyttet til testing og prøving, avhengig av hva slags utstyr en vil teste og induviduelt tilpasse eget ferdighetsnivå.
Overbygd range og innedørs fasiliteter gjør arrangementet uavhengig av oppholdsvær mv.

---------
Les fra klipp fra Titleist sin egen "promotion teaser"
The next generation of the Titleist Speed Project offers the fastest Titleist drivers ever! Titleist TSR represents the deepest, most complete, most validated understanding of the tee shot ever held within our walls. Every aspect of impact has been considered, constructed, and optimized in service of our singular desire to produce more playable distance from every swing. A world of performance that explodes to life the instant the club begins to descend.
New TSR drivers take everything that made TSi the #1 Driver on Tour and pack even more performance into every head. From new face technologies to CG improvements and aerodynamic refinements– when everything moves the needle, you’re playing at Titleist Speed.

--------- Sitat slutt

Det vil bli satt opp seanser à 45-min intervaller og disse settes opp etter ønsker/den rekkefølgen forespørslene ble sendt. Det er fullt mulig å bytte innbyrdes om tider skulle passe bedre. Dagen tillater plass til ca. 6-12 bookinger.

Vennligst foreta booking via klubbens e-post; post@aalesundgk.no eller booke online på: www.titleist.se/events

Vi gleder oss til en spennende dag med mulighet for utprøving av mye nytt og spennende golfutstyr og tilbehør!

Sportlig hilsen
Adm.