Takk til klubbens mangeårige trener Daniel Øverås

Av: Admin  |  Publisert: 20. februar 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Daniel Øverås har tatt fatt på nye muligheter i Oslo. Når Daniel forlater klubben som trener, ønsker vi å uttrykke vår takknemlighet for hans engasjement, ekspertise og den positive innvirkningen han har hatt på klubben vår.

Daniel Øverås har vært en integrert del av golfklubben vår, og veiledet våre medlemmer på deres golfreiser. Hans engasjement for sporten, gode trenerferdigheter og lidenskap for å hjelpe andre med å forbedre spillet har satt preg på klubbens utvikling.

I hele sin tid hos oss har Daniel ikke bare vært golfinstruktør, men også en kilde til inspirasjon for mange aspirerende golfere, samt en del av klubbens elitelag.

Når Daniel går over til nye muligheter i Oslo, ønsker vi han lykke til og håper at han fremdeles blir å se på våre anlegg som spiller i årene fremover.

Klubben går nå i gang med rekruttering av ny trener.