Nye simulatorer på Moa Golfsenter - åpning nærmer seg!

Av: Arve Øverås  |  Publisert: 5. november 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det nærmer seg åpning av vårt oppgraderte simulator senter og putte-/treningshall.

Det har siden midten av oktober pågått et nærmest daglig arbeid for å gjøre klubbens nye innendørs fasiliteter klar til bruk. Klubben stiller snart 2 nye Trackman 4/Indoor simulatorer klar til bruk.

Dette innebærer at vi snarlig inviterer til åpning av to nyrenoverte golfsimulatorer, satt opp med den beste teknologi som sikrer en optimal og identisk spilleopplevelse for våre medlemmer.

På området ved simulatorene har vi total-renovert en 125m2 stor trenings- og puttehall. Her vil kan kunne trene ulike typer golfslag på tre mattestasjoner, hvorav to med lerret for bruk med tekniske måleinstrumenter.

Putteområdet er nå renovert med splitter nytt puttegress som gir optimale treningsforhold med den køllen i baggen hvor de fleste spillerne blant oss har flest slag å spare på en golfrunde!

Mer info om eksakt ny-åpningsdato vil følge snarlig. Men vi kan allerede nå avlsøre at et meste det tekniske utstyret samt puttegress, skjermer ol. er sendt fra leverandør og ankommer "Låven" i uke 45.

BOOK SIMULATOR HER: