Nyheter

No-Show

Av: Svein Arne Langva  |  Publisert: 22. april 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Bekreft runden senest 12 minutter før utspill, så unngår du å havne på No-Showlisten.

Vedrørende starttider i 2024 sesongen.
Da det er viktig at banemanskapet har kontroll på hvor mange runder det spilles på banen, må vi be alle huske på å bekrefte booket runde senest 12 min før utspill, eller avbestille runden hvis dere kan møte opp. Hvis dette ikke gjøres, ender man på No-Showlisten. 

No-Showlisten vil bli fulgt opp, og de som får 5 No-Show, vil bli satt til manuell bestilling av starttider. Alle spillere skal bekrefte sin runde før start, og dette må gjøres personlig og kan gjøres fra 2 dager og frem til 12 minutter før starttiden. Hvis ikke vil starttiden bli frigjort til andre spillere, og man kommer på No-Showlisten.
Bekreftelse gjøres via GolfBox, i Gimmie app, eller i Kroa. I tillegg vil baneguiden med alle lengder og flaggplassering vises i Gimmie appen.

I 2023 sesongen hadde vi 1590 bestilte runder med spillere som hadde 6 No-Show eller flere. Totalt for hele sesongen hadde vi 2658 runder. I de få dagene banen var åpen nå i Påsken,  var det 88 spillere som ikke bekreftet runden, og kom på No-Show, med til sammen 155 runder.