Nyheter

Klubben informerer

Av: Admin  |  Publisert: 21. juni 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det er gledelig høy aktivitet i klubben, og det skjer stadig noe nytt. Les mer i artikkelen. NB! salget i Proshopen starter i dag!

Styret registrerer en meget god stemning og stor dugnadsånd i år, sterke og viktig faktorer for driften av klubben.
 


Administrasjon - Golfkroa

Vi er nå i prosess med ansettelse av administrativ leder. Når søknadsfristen er over, starter arbeidet med å vurdere aktuelle kandidater.
Som kjent har vår klubbsekretær Malene hatt sin siste arbeidsdag nylig, og det jobbes nå med å bemanne Golfkroa for sesongen både på dagtid og ettermiddager/helg. Er dette noe for deg, vennligst ta kontakt med Ståle Eikrem. Opplæring vil bli gitt. 

20% rabatt på ordinærpris på klær, sko og golfballer i Proshopen til og med søndag 7. juli 2024.
T
a turen innom Proshopen hvor vi har et godt utvalg i det meste du trenger som golfspiller. Benytt anledningen frem til 7.juli til å gjøre et godt rabattert kjøp på klær, sko og golfballer. I samme periode blir det et opphold på salg av Lakeballer. 

Medlemsmassen øker 
Vi er nå 1076 medlemmer. Med hele 9 VTG-kurs, som alle har vært fulltegnet, samt 1 nybegynnerkurs for aldersgruppen 6-12., har vi allerede hatt flere på kurs hittil i år enn hele fjoråret.  Vi retter en stor takk til VTG-komiteen med Aadne Haarr i spissen for innsatsen så vi har kunnet tilby kurs til nye medlemmer.  Juniorkomiteen ved Hans Jørgen Hjelle sørger for at et økende antall unge medlemmer får tilbud om ukentlige treninger, og Åsmund Ekroll og Camilla Ask, som leder Barnegruppen, melder om økt interesse også i deres aldersgruppe.   

Valg av Tee
Solnør har i dag 5 Tee-sted, 61, 56, 52, 47og 39.  Det er viktig at vi som spillere velger Tee som passer vårt HCP, både for å få en god opplevelse av golfspillet og samtidig opprettholde forventet spillehastighet. 
Tee39 har i år fått permanente Tee-klosser, og vi vil sterkt anbefale alle over HCP 36 å benytte Tee39.

Pace of Play!
Alle medlemmer oppfordres til å holde spillehastigheten oppe, og slippe gjennom spillere som tydelig spiller hurtigere. Normal spilletid for front-9 er 121 minitter (2 t 1 min.), og det samme på back-9.  I tillegg kommer eventuell stopp på Kroa. Dette vil kunne resultere i en 18-hullsrunde på totalt ca 4 t 22 min.

Har du hilst på "Robbo" på hull 7?
Som mange sikkert har registrert så har klubben på lån en robotklipper på hull 7. Basert på erfaringen vi gjør oss, vil styret vurderer å investere i flere roboter på egnede fairways. 

Når nøden er størst - To toaletter er nå utplassert på banen.
Du finner dem bak Tee 56 på hull 6 og etter green på hull 13. Husk å påse at dørene er lukket for å unngå at uvedkommende arter skal etablere tilhold der. 

Golfbiler - suksess med Eagelappen.
Det har vært stor suksess med bestilling og betaling for golfbiler med Eagleappen. For de av dere som ennå ikke er kjent med EagleAppen, les mer om det her: Golfbilutleie - Ålesund Golfklubb (aalesundgk.no)

Et Slag av Gangen - en suksess
Tirsdag 18, juni arrangerte vi ESAG-regionsturnering med deltakere helt fra Kristiansund.
ESAG er et tilbud til personer med uliketyper utfordringer, og har vært en stor suksess, og vi søker nå flere frivillige som kan bidra sammen med Gro og Kjetil i dette viktige arbeidet.  Målet med ESAG er at flere skal finne gleden av å spille golf og bli medlem av klubben. 

Moa Golfsenter
Det diskuteres nå med Langevåg IL Diskggolf om et mulig samarbeid på Moa. Vi ser på 2 alternative løsninger:
  1. Langevåg IL Diskgolf leier området nedenfor veien/løa, og vi benytter øvre del og bygger 3 nye greener hvor rangen er i dag. 
  2. Vi tester ut om hele området kan benyttes sammen. Det vil si at vi har blandet flighter. Diskgolfen setter da opp sine korger i nærheten av våre greener. Våre greener blir for dem da Out of bound. 
På denne måten får vi flere folk på Moa, og kan på sikt kanskje ha noe vertskap der enten fra oss eller Diskgolfen.  

Solnør Gaard Golfbane
Solnør Gaard er som kjent solgt til Stette Holding AS, og prosessen med overtakelse er i gang. Vi ser frem til et godt samarbeid, og håper på en orientering om hvilke planer de har med gården i løpet av sommeren. 


 
Vi ønsker alle lykke til med resten av sesongen
- Styret