Nyheter

Golftur til Spania April 2025

Av: Admin  |  Publisert: 20. oktober 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Seniorkomitéen arrangerer golftur til Spania i 2025 - frist påmelding 30. oktober 2024

Seniorkomitéen vil også i 2025 arrangere golftur til Spania. Denne gangen går turen til golfresorten Olivia Nova, som ligger ca 1 time og 15 minutter fra flyplassen i Alicante. 

Turen er planlagt med avreise Ålesund Lufthavn tirsdag 1. april og retur tirsdag 8. april. (NB! 12. april er Palmelørdag).

Priser:
  • Hotell: Dobbeltrom Euro 790. Tillegg enkeltrom Euro 355.  Inkludert i prisen er følgende: frokost, 5 golfrunder, transport til/fra flyplass og hotell, golftralle og rangeballer. Golfbil er ikke inkludert og koster 30 euro pr dag og må betales på stedet.
  • Flyreise inkl. golf-bag og bagasje  kr 3990,-. Flyprisen gjelder til og med 30.10.24.  Etter det må det forhandle som ny pris. 


Påmeldingsfrist 30.okt innen kl 20.00. Påmelding er bindende. 

Påmelding på  mail til bsnorve@online.no eller SMS til 91670177 med følgende info: 
- navn
- dobbelt/enkeltrom. Ved dobbeltrom, angi hvem du deler med,
- ønsker tralle
- ønsker golfbil

Banen er lett å gå, og ligger bare noen minutter fra hotellet. Hotellet har fint svømmebasseng og ligger også nært til sjøen. Fra hotellet går en rett ut på stranden.

Fra hotellet er det gå-avstand til ulike steder for å spise. Vi har mulighet for å bestille en felles middag på en av de nærliggende spisesteder.

Den norske reiseoperatøren Golfnordic står for bestilling av hotell, flyreise, transport tur/retur flyplass og hotell. De bestiller også utslagstider på golfbanen. Har fått opplyst at det er stort belegg på hotell og bane, og våre starttider er fra kl 13.30.

NB: Det blir ingen tur om påmeldinga er under 12 personer. Om vi forskyver dato for påmelding, må det forhandles frem ny pris på flyreise.

for Seniorkomitèen
Britt Nørve