Nyheter

Anja Solevågseide skal være med å lede NGF de neste årene

Av: Admin  |  Publisert: 16. november 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Golf-Norge fikk nylig presentert hele det nye styret til NGF. Disse åtte menneskene har en viktig oppgave foran seg, blant annet å sørge for at Golftingets og idrettsmyndighetenes vedtak og bestemmelser iverksettes, passe på at NGFs midler brukes og forvaltes på en forsvarlig måte.

Vi gratulerer Anja med plass i styret i NGF!

Siste dag av Golftinget fikk Golf-Norge presentert hele det nye styret til NGF og vi har vært så heldig å få en person i styret som kjenner vår klubb godt både som aktiv golfspiller og daglig leder i klubben. Og med hennes kunnskap om å drifte golfklubb i distriktsnorge og brennende engasjement for kvinnegolf, så føler vi oss trygg på at begge områdene blir vel ivaretatt i det nye styret. 

NGF-styret har en viktig oppgave foran seg, blant annet å sørge for at Golftingets og idrettsmyndighetenes vedtak og bestemmelser iverksettes, passe på at NGFs midler brukes og forvaltes på en forsvarlig måte. 
I tillegg skal de sørge for at egen aktivitet, organisasjon, økonomi og ansatte utvikles slik at det imøtekommer de kravene og utfordringene som blir stilt av medlemmene, norsk idrett og internasjonal idrett.

Info om Anja oppgitt av NGF:
Styremedlem (ny)
43 år. Ålesund GK
Har tidligere jobbet i og vært en del av Golf-Norge. Hun har vært ansatt som daglig leder i Ålesund GK og som ansvarlig for kvinnesatsingen i NGF. 
Nå jobber hun i Pir Cowork.

Dette nye styret består av hele seks nye ansikter, og en ny president. Nærmere presentasjon av det nye styret finner du her:  Norsk Golf
På bildet, fra venstre:  Anya Markhus, Monica Wara, Vigdis Flaat Sørra, Øyvind Krag Ingul, Anja Solevågseide, Magnus Boland Haugen, Stein Nilsen. Det åttende medlemmet, Ole Berge Ramsnes, er ikke med på bildet.   Foto: NGF
Fra venstre: Anya Markhus, Monica Wara, Vigdis Flaat Sørra, Øyvind Krag Ingul, Anja Solevågseide, Magnus Boland Haugen, Stein Nilsen. Det åttende medlemmet, Ole Berge Ramsnes, er ikke med på bildet.