Sesongstart og baneåpning Solnør lørdag den 8. mai

Kjære klubbmedlemmer.

Det har vært en meget lang vinter for oss alle på mange vis. Det siste kraftige snøfallet vi fikk på slutten av påsken satte en effektiv stopper for banesjef Agne og klubbledelsens ambisiøse åpningsplan denne våren.

Derfor kan vi nå endelig melde om sesongstart og baneåpning av vårt flotte baneanlegg på Solnør lørdag den 8. mai, i henhold til gjeldende smittevernsregler.

Grunnet kontinuerlig nattefrost fikk vi først i går ettermiddag muligheten til å klippe og vertikalskjære alle våre 18 greener. Nå fortsetter vi daglig med andre nødvendige green-forberedelser som dressing, børsting, gjødsling og sprøyting.

Også våre fairways skal gjødsles med saktevoksende gjødsel, fairways på de første hull er heldigvis klar for årets første klipp osv. En prosess er i gang fior å re-definere våre green størrelser tilbake til opprinnelig utforming. Kommende uke skal brukes til på definere nye klippelinjer og klippemønster osv.

Sist men ikke minst. Vi får flere dager fom. onsdag, besøk av en av landets mest erfarne dommere Lars Otto Bjørnland. Han skal merke hele vår bane, alle merke-pinner er nymalte og klare til bruk.

Dette blir nok en kjempesesong for oss alle - ber nå klubbens medlemmer om en ukes ytterligere tålmodighet, så er sesongen i gang!

Takk for forståelsen mange av dere har gitt uttrykk for!

Sportslig hilsen

Arve Øverås /Daglig leder