Julegavetips!

Hei kjære klubbmedlem,

Er du usikker på hva du skal gi til kjente og kjære i julegave - Kjøp et gavekort fra Ålesund Golfklubb!

Hva er vel en bedre idè enn å anspore dine nære forbindelser eller andre du kjenner til å prøve golfidretten – som vi alle vet, gir den oss økt livskvalitet på så mange områder.

Økt mestring – trening, trim og mosjon – sosialt samvær – gode vennskap – sosialt felleskap – trygge smitteverns omgivelser – og ikke minst en påminnelse om at vi har vårt gode konkurranseinstinkt i behold!

Vi har gleden av å tilby følgende gavekort:

1. Gavekort Proshop Solnør [valgfritt beløp]
  2. Gavekort Prøvemedlemskap 2021, verdi kr. 3.200,-
  3. Gavekort VTG-kurs 2021, verdi kr. 3.200,-

Oppgi ønsket variant gavekort og om gavekortet (signert versjon) ønskes sendt per e-post eller vanlig post.

Betaling av gavekort kan foretas enten via VIPPS eller faktura (prøvemedlemskap til nye medlemmer betales over nyttår).

Ved spørsmål eller om noe er uklart – vennligst ta kontakt.

Med ønske om en trygg og trivelig Jule- og Nyttårstid til dere alle!