LAG NM

Klubben er sportslig inne i en spennende periode. Det gror godt også sportslig i klubben.

Denne uken spiller flere av våre spillere (8stk) Norges Cup på Kongsvingers vakre bane. Flere av dem ligger an til å klare cut'n. Følg med

Neste uke starter Lag-NM på flere baner for dame og herrelag. Aagk har med tre lag:

Damene deltar for første gang på lenge og starter dermed på "nytt" i 2 divisjon. Ingun Storsten, Oda Sofie Kilsti og Emilie Bjørge representere Aagk. Johanne Storsten Dahl(10) støtter jentene og skal innhalere fremtidig læring.

Herrene stiller for første gang to lag. Ett som deltar på Sorknes i 2 divisjon representert av Andreas Bjermeland, Øystein Steffenakk, Greg Coleman og Jamte Dahl med sønn Simon Dahl(13) med som inspirator/læregutt.

I eliteserien skal våre lokale gutter bite godt fra seg som i fjor (4 plass). På laget er vår nybakte proff og pro Daniel Øverås, godt støttet av brødrene Bjørge (Theodor og Aleksander), Markus Wilhelmsen og Jakob Stubhaug som har i flere år hatt golfasyl i Ålesund. Jakob kom i sin tid sammen med Donovan Goosen da han var pro i klubben. Siden laget er såpass ungt (14-26 år) får de støtte fra en nybakt senior i støtteapperatet.

Senere i år skal 4 lag med seniorer og ett juniorlag også spille lag-NM for klubben. Et nytt skritt fremover sportslig for dugnadsklubben vår, med totalt 8 lag i NM-systemet. Vi skal etter beste evne dele resultater og opplevelser på hjemmesiden og på Facebook for de av dere som vil følge med.

Herrelag elite    Damelag     Herrelag 2 divisjon

Vi ønsker utøvere lykke til å satser på at både vær og baner viser seg fra sin beste side.