Seniorgolfere - snart torsdag - snart golf

 

 

På tide å melde seg på torsdagsgolfen. Som vanlig er fristen før kl 14.00 på onsdag, og du melder deg på i golfboks. Hva er vel sunnere enn en golfrunde i vakker natur, sammen med gode golfvenner. Fint at mange tar i  bruk digital scoreinntasting nå, og samtidig lærer andre å bruke det. Denne torsdagen går vi front, og det blir premiering for nærmest flagget på hull nr 9. Ligger også i lufta at det kan bli flere premieringer. Mye kan skje! Husk betaling til Normann Gåsdal; helst Vipps. På kroa får du kjøpt "seniorpakke", dvs kaffe + vaffel. Vi minner også om driving rangen, der det nå er mulig å bruke polletter.

NB: "Løft ditt hode du raske gutt" - det er sangen du aldri må synge/nynne på golfbanen. Sier ikke mer!  Minner bare om forrige ukes utfordring.  Men her tar vi med en annen sang; med tillatelse fra forfatteren:

" Første hull er ganske lett og poenger sankes tett - hvis man ikke treffer"Øya" - fytte katta! Om man da skal telle slag, kan det fort gå en hel dag - og man huller ut en gang ut på natta."

Med håp om å komme inn i rimelig tid, ønsker vi vel møtt til en god golfrunde!

Britt Nørve, leder seniorkomiteen