Ta med en venn banen

Medlemmet er golfens beste ambassadør. Nå gir vi alle medlemmer mulighet til å ta med en venn på banen!

KONSEPT

Alle medlemmer av en golfklubb kan invitere en ikke-golfer til en ni hulls runde på hjemme klubben. Runden er kostnadsfri, men prøvespilleren må legge igjen kontaktinformasjon slik at klubben kan ta kontakt i etterkant.

Optimalt kan medlemmet og vennen booke tid når som helst, og det reserveres en starttid kun for disse to.

Så enkelt gjøres det:
1. Medlemmet ringer klubben og avtaler en tid. Klubben reserverer ballen.

1. Ved oppmøte fyller medlemmet ut «Ta med en venn»-blanketten som klubben har fått tilsendt fra NGF. Denne fungerer som en slags greenfeebillett.
  2. Medlemmet og vennen spiller en ni hulls runde. Alle smiler - vennen oppdager gleden med golf.
  3. Klubben tar kontakt med vennen i etterkant med tilbud om nye aktiviteter/videre oppfølging.