VTG kurs informasjon

HVA innebærer det å ta et kurs:

Et VTG kurs - Veien Til Golf - skal gi kursdeltakere innsikt og praktisk trening i golfsving, nærspill, langspill samt regler og etikette som er knyttet opp til vår fantastiske sport. Kursene går over tre kvelder a 3 timer. Som oftest mellom kl 17-20 om ikke annet avtales mellom deltakere og kursleder. I tillegg blir alle VTG medlemmer invitert til en dag med spill på Solnør, der spill kombineres med den første registrering i Golfbox, regler og etikette underveis. Normalt spiller en da i grupper på 4 spillere sammen med veileder med start på hull 1, for deretter å fullføre hull 2-7-8-9. Dette tar ca 3 timer med oppvarming i forkant.

Prisen på VTG kurs inneholder gratis medlemskap resten av sesongen, som gir fritt spill på både Moa og Solnør. I tillegg er en prøvemedlem de to neste seongene, som gir redusert pris på medlemskap. Prisen for VTG kurs i 2019 er 3100.-

Ålesund golfklubb har ambisjoner om å gjennomføre treninger onsdager i juni for alle som har tatt VTG, noe som gjennomføres på Moa golfpark. Dette er inkludert i prisen og skal ha fokus på det praktiske med øvelser for å få en bedre golfsving, som ofte oppleves som barrieren for nybegynnere.