Nyheter

Simulatorspill med spesialball gir eksakt tilbakemelding

Av: Arve Øverås  |  Publisert: 3. oktober 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Titleist RCT er ballen som er spesiallaget for bruk innendørs med TrackMan simulator.

ProV1 og ProV1x type RCT er ballen som  utviklet av Titleist sammen med Trackman for å opptimere spinnkarakteristikk også innendørs. RCT ballene fungerer utmerket sammen ned andre typer simulatorerer (launch monitorer).

RCT er forkortelsen på "Radar Capturing Technology". Denne spesialballen er utviklet for å forbedre mulighetene for mer nøyaktig måling av balldata i en innendørs setting. Dette er et ganske revolusjonerende produkt for innendørs bruk. Dette gjelder ikke minst de som jobber med "fitting" innendørs og tidligere opplevede at "balldata" generert inne ikke stemte overens med utendørs data 100% om en ikke den gang tok jobben med å markere ballene med "metal-dots" som hyppig ble brukt før RCT ballene kom på markedet.

Ålesund GK selger selvsagt både Pro V1 og ProV1x varianten av Titelist RCT ballen. Prisen er kr. 200,- for en 3 pck.
Vi har ballene tilgjengelig i vår Pro-shop på Solnør samt at baller også i løpet av innesesongen kan leveres på Moa Golfsenter etter forespørsel.

I tillegg selger Intersport Rongve også disse ballene i sin butikk lokalisert i Smibakken 3, Breiveika (i gata rett ovenfor OBS Bygg).

Med ønske om en aktiv og hyggelig simulatorsesong!
Adm.