Simulatorspill Moa Golfsenter

Av: Admin  |  Publisert: 7. desember 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nytt bookingsystem fra og med, tirsdag 7. desember!

Vårt innendørsanlegg i 2 etg. på Låven ved Moa Golfsenter har den siste tiden blitt betydelig renovert, med to helt nye høykvalitets golfsimulatorer, putting- og treningsområde, samt booking- og adgangssystem.

SIMULATORENE
Ålesund Golfklubb har to nye golfsimulatorer av typen TrackMan 4/Indoor, som består av det nyeste innen simulatorteknologi.

BOOKING OG BETALING FOR SIMULATORSPILL
Booking: MATCHi
Registrering av ny bruker: matchi.se/registration

Klubben benytter bookingsystemet MATCHi for reservasjon av spilletid. Før du kan reservere tid for simulatorspill, må det opprettes en bruker med brukernavn og passord via nevnte MATCHi.
Har du allerede en konto i MATCHi, logger du inn med din eksisterende bruker.

Det vil også være mulig å reservere faste spilletider. Dette gjelder både for representanter fra klubbens komiteer og "grupper av venner" som ønsker ukentlig fast spilletid gjennom vintersesongen.

For reservasjon av fast spilletid, sendes forespørsel til: post@aalesundgk.no
Dersom det er flere som ønsker reservasjon på samme tid, vil "første mann til mølla" prinsippet ligge til grunn.

PRISER FOR SIMULATORSPILL 2021/2022
Hverdager fram til klokken 16:00   kr. 250 pr. time
Hverdager etter klokken 16:00       kr. 350 pr. time
Helger og høytider                            kr. 350 pr. time

Prisene som er oppgitt gjelder pr. time uavhengig hvor mange som er deltakere per booking.
Betaling for bruk av simulatorene skjer med kortbetaling via bookingsystemet.

TRENINGSOMRÅDE
I tillegg til to golfsimulatorer, har vi også et totalrenovert innendørs trenings- og putteområde. Her vil man kunne trene ulike typer golfslag på tre mattestasjoner, to av disse med lerret for bruk av tekniske måleinstrumenter. Putteområdet er renovert med nytt puttegress som gir gunstige treningsforhold.

Dette området er uten kostnader, og krever ingen forhåndsreservasjon.

ÅPNINGSTIDER 2021/2022
Simulatorene er åpen for spill alle dager mellom kl. 06.00 - 23.00

BESØKSADRESSE
Moa Golfsenter
Daaevegen 34
6018 Ålesund

PARKERING
Alle biler til våre gjester skal parkeres på parkeringsplassen ved Daaeskogen Næringsbygg. Denne er lokalisert mellom Næringsbygget og range/øvingsområdet på Moa Golfsenter.
NB: Ingen parkering utenfor Låven.

Ovenfor nevnte informasjon gjelder fom. dato for oppstart og inntil videre. Endringer/oppdateringer kan bli innført etter hvert som det høstes erfaring fra oppstartsfasen av vårt nye innendørs helårs golfanlegg.

Sportslig hilsen
Klubbadm./styret