Nyheter

Damegruppen og Herregruppen sammen igjen på onsdager!

Av: Admin  |  Publisert: 18. august 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Onsdag opprettholdes som fast spilledag for begge gruppene, men nå i samme 9-hulls sløyfe.

Styret har sammen med Damegruppen og Herregruppen hatt en prosess rundt tilpasning av gruppeturneringene for å øke tilgjengeligheten på Solnør for alle medlemmer og gjestespillere. I denne prosessen har styret hatt fokus på at banen skal være tilgjengelig for flest mulig spillere, flest mulig dager i uken, og styret har fremlagt forskjellige alternativer som de respektive gruppene har avvist.

Både Damegruppens og Herregruppens ønske er å spille onsdager samtidig på hver sin sløyfe (front eller back). Det foreligger et styrevedtak som sier at det til enhver tid skal være en 9-hulls sløyfe tilgjengelig for regulær booking av spilletid. 

Styrets har valgt å imøtekomme begge gruppenes ønske om spilledag onsdag og shotgun som spilleform på følgende måte:
 

Onsdag opprettholdes som fast spilledag for begge gruppene, men nå i samme 9-hulls sløyfe. For å sikre nok plass til alle spillere blokkeres aktuell sløyfe fra 14.30, som gir gruppene mulighet til eget valg av spilleform og starttidspunkt etter eget ønske.
Det vil gå frem av Golfbox hvilken sløyfe som er berørt slik at øvrige spillere som ønsker å spille onsdager vil få informasjon om turneringsspillet.