Lag-nm 2019

Har DU lyst til å spille Lag-NM 2019 for Ålesund Golfklubb?

Klubben har som mål å være representert i alle klasser (jr. jenter og gutter -dame-herre- senior dame og senior herrer! Første mulighet for a starte kvalifiseringen er mandag 13.05.19 kl. 1700 meld deg på i golf boks, om du vil kjempe om NM plass eller bare vil spille mandagsturneringene!

Info om Lag NM Tidspunkt:

• Lag NM damer og herrer, 13 år og eldre. Spilles 19.- 21. juli på Stavanger GK.1. divisjon spilles 19.- 21. juli på hhv. Hauger GK og Utsikten GK. 2. divisjon spilles 20.- 21. juli på hhv. Elverum GK, Østmarka GK og Sandefjord GK. Uttak: 10.07.19.
  • Lag NM junior, 13-19 år. Spilles 2.- 4. juli på Oslo GK. 1. divisjon spilles 3.- 4. juli på Asker GK. Uttak: 24.06.19
  • Lag NM senior. 17. og 18. August 2. div Hakadal GK/Skjeberg GK- 3. div Stiklestad GK

For å kunne delta må dit hovedmedlem skap være i ÅGK, klubben dekker påmeldings avgift for alle lag. Reise, mat, klær, og overnatting dekkes av hver enkelt deltaker, eller det som den enkelte gruppe skaffer innen for sitt budsjett.

Kriterier for juniorlag, damelag og herrelag:

1 Snitt scor av bruttoscore i alle turneringsrunder

• Alle turneringsrunder spilt i 2019 før uttak teller med
  • Banen du har spilt på må ha par 69 eller mer.
  • Minst 4 runder må være spilt totalt før uttak
  • Mandagsturneringene på Solnør teller med
  • En desimal bak komma, eks 78,2

2 Om likt gjøres Amerikansk uttak over 18 hull

3 Om ingen spillere har nådd 4 runder vurderer daglig leder og turneringsansvarlig om det gjøres uttak ved skjønn eller om lag trekkes.

Kriterier for seniorlagene (må være medlem i NSG)

1 Snittscore av brutto score i turneringer som nevnt under

• Mandags kvalifiserings turneringen + NSG turneringene 3 stk. (01.06. Ålesund. 02.06. Molde og 16.06.Molde)
  • Minst 4 turneringer må være spilt
  • De 4 beste scorene danner grunnlag for snittscore.
  • En desimal bak komma, eks 78,2

2 Om likt gjøres Amerikansk uttak over 18 hull.

Påmelding her