Bente og Trond til topps i Vinterserien

 Vinterserien 2018-2019 -->

Bente og Trond til topps i Vinterserien

 

Bente M. Silseth og Trond Drevik gikk til topps Vinterserien i golf som har vært spilt på simulatorene på Moa siden i oktober.

Torsdag 14.mars ble finalene spilt og de bekreftet at Bente og Trond er denne sesongens aller beste spillere innendørs. Bentes samlede poengsum, der de ti beste av femten runder talte, ble på 714 slag. Med det var hun fem slag foran Sissel Sunde som spilte en forrykende finalerunde og avanserte til andreplass. Henne samlede poengsum ble 719 slag, mens Gerd Evy Slinning kom på tredjeplass med 722 slag. Aaslaug Ørjasæter Ødegård ble nummer  fire med 726 slag.

I herreklassen hadde Trond er godt grep om seieren før finalen, og dette grepet beholdt han. Trond brukte 680 slag på sine ti beste av femten runder og seieren ble dermed ganske klar. Fredrik Hildestrand kom på andreplass med 686 slag og Torleif Ellingsen fulgte på tredjeplass med 687 slag.

Det ble også delt ut premier for de beste enkeltrundene netto og brutto. Blant damene gikk premiene til Aslaug og Gerd Evy Slinning, mens Richard Tørrisen sikret seg prisen både for beste netto og bruttorunde blant mennene.

Bildet viser de glade finalistene etter at det hele var over.

Vinnere av vinterserien 2018 2019 FullHD

Resultater