Kurskalender VTG

Kurskalender ligger under fanen kurs.

Kursavgift er 3100.- som inkluderer kurs/matriell/veiledning og fritt spill resten av sesongen på både Moa- og Solnør golfbaner. I tillegg får en 42% rabatt på årsavgift neste sesong. Det å ta kurs er og skal være billigere enn å melde seg inn i en golfklubb uten kursing i forkant. Dyktige kursholdere hjelper nye medlemmer igang med golf, en facinerende, krevende og sosial sport som blir ved din side livet ut!

Påmelding til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (navn, fødselsdato, adresse, e-post og mobilnummer) Dette for å bli registrert i systemet golfbox, som alle golfspillere må være medlem i for å kunne være forsikret og spille verden rundt!