Ta med en venn banen helt gratis!!

Medlemmet er golfens beste ambassadør. Nå gir vi alle medlemmer mulighet til å ta med en venn på banen!

KONSEPT
Alle medlemmer av en golfklubb kan invitere en ikke-golfer til en ni hulls runde på hjemme klubben. Runden er kostnadsfri, men prøvespilleren må legge igjen kontaktinformasjon slik at klubben kan ta kontakt i etterkant.
Optimalt kan medlemmet og vennen booke tid når som helst, og det reserveres en starttid kun for disse to.
Så enkelt gjøres det:
1. Medlemmet ringer klubben og avtaler en tid. Klubben reserverer ballen.
2. Ved oppmøte fyller medlemmet ut «Ta med en venn»-blanketten som klubben har liggende i Kroa! (Se under) Denne fungerer som en slags greenfee billett.
3. Medlemmet og vennen spiller en ni hulls runde. Alle smiler - vennen oppdager gleden med golf.
4. Klubben tar kontakt med vennen i etterkant med tilbud om nye aktiviteter/videre oppfølging.

******************************************
«Ta med en venn»

Navn:_____________________________________
Adresse:___________________________________