Klubbtur til Oliva Nova

Bli med på årets høydepunkt Molde og Ålesund – Golfklubb arrangerer felles golftur til Spania!

Sted: Oliva Nova Golf Resort (ca. 75 min. nord for Alicante med buss)
Når: Lørdag 21. april til lørdag 28. april 2018

Påmelding/spørsmål:
Molde GK (Adrian),
Ålesund GK. Roar H. mob.tlf. 90201983. - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller til Tommy tlf. 932 37 109 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Reisende fra Molde (Norwegian)
Molde – Oslo 07.00-07.55
Oslo - Alicante 12.15-16.00
Alicante – Oslo 07.55-11.35
Oslo - Molde 14.40-15.40

Deltagere fra Ålesund (Norwegian) bestiller selv billetter på fly.
Dette er rimeligere enn å bestille gruppereiser. Jo tidligere en bestiller fly jo bedre pris !!
Ålesund-Alicante 21 april kl 19:15
Alicante-Ålesund 28 april kl. 14:40

En må være med disse flyavgangene fra Ålesund og Alicante for å få busstransfer i prisen.
Velger en andre tidspunkt må en selv sørge for transport til og fra flyplass.
Pris uten fly:
kr. 10.250,-
165 euro pr. ekstra døgn enten før 21.4 eller etter 28.4.

Dette dekker overnatting, frokost og golf hver dag på Oliva Nova. (ikke middag)
Kr. 1.000,- må betales inn som ikke-refunderbart depositum ved påmelding.

Hovedfaktura blir tilsendt fra enten Ålesund eller Molde golfklubb i løpet av februar.
NB! Reisende må selv ordne reiseforsikring.
Skulle euroen endres mye i forhold til beregningene våre så blir prisene endret opp eller ned.

Dette inkluderes i prisen:
 7 netter i dobbeltrom (enkeltrom kan bestilles for kr. 1.950,- i tillegg)
 7 frokostbufféer på hotellet
 5 middager i hotellets restaurant
 3 greenfees på Oliva Nova, inkludert rangeballer før disse rundene og tralle
 Greenfees på La Galiana og La Sella (garanterer positive opplevelser på disse banene)
 Privat busstransfer t/r flyplass og hotell i Spania og til rundene på La Galiana og La Sella
 Turneringsformer hver runde med fine premier. Hver enkelt kan selv velge turneringsform.
 Wifi på rommene
 Fri tilgang til SPA og gym
 Gruppetreninger med Adrian Barsten. Fin måte å starte golfsesongen på.
 Vi samles hver kveld for sosialt samvær, premieutdeling, quiz og gode golfhistorier.
 Oppgradere rommet? (klassisk suite kr. 1.000,- pr. person eller Premium suite (1.600,- pr. pers)

I tillegg til Adrian som trener vil Tommy P. Torsvik og Roar Hjelle bli med som reiseledere. Vi har booket 45 plasser og det er først til mølla! Benytt anledningen til å få tett oppfølging fra Adrian og bli bedre kjent med flere golfere fra vårt
distrikt. Det har vært med ca. 100 deltakere fordelt på 2 turer de siste årene og vi er rimelig sikre på at absolutt alle har hatt positive opplevelser med turene! Vi har opparbeidet oss en viss ekspertise og føler oss sikre på å levere topp kvalitet på denne turen også.

Tommy. Adrian og Roar