VTG

Ålesund Golfklubb -Gode Golfopplevelser for Alle

VTG = Veien Til Golf = Nybegynnerkurs i golf!

Du melder deg på et golfkurs
-hva kan du glede deg til?
•12 timer med et variert kurs som inkluderer mye praktisk trening og spill på banen.
•Et utfyllende kursmateriell som hjelper deg til å forstå golf bedre.
•Treningsveiledning fra klubbens dyktige instruktører.
•Bli kjent med nye golfere i et sosialt klubbmiljø.
•Oppfølging etter endt kurs slik at du får hjelp til å bli en bedre golfere

Gjennom kurset får du opplæring i hvordan golfspillet fungerer i praksis. Hensikten med undervisning ute på banen er å vise deg hva man møter som golfspiller, slik at du kan oppleve gleden med sporten fra første stund. Opplæringen gjennomføres av våre frivillige VTG-instruktører. Sikkerhet, regler, etikette, svingteknikk og diverse andre tips blir gjennomgått, og du får en fin kombinasjon av praksis og teori ute på bane og treningsanlegg. Det praktiske blir vektlagt, siden det erfaringsmessig viser seg å være mest utfordrende.

VTG kursenestarter fortløpende. Kurskalender blir lagt ut som egen link.

Meld deg på :)

Ålesund Golfklubb–Gode Golfopplevelser for Alle!

Send påmelding til