Prøv Golf sammen med oss

Golf Grønn Glede er et tilbud til personer som har behov for tilrettelegging. Dette har vært et tilbud i Ålesund Golfklubb i mange år. Nå er vi på jakt etter flere som kan ha glede av denne facinerende idretten. Om du er medlem, eller kjenner noen som er det, i foreningene for kreft, hjerte og lungesyke, mental helse eller som har rusproblemer, diabetes, parkinson eller har nedsatt funksjonsevne inviterer vi deg til mye glede sammen med oss.

Vi har faste møtedager på Moa Golfsenter hver tirsdag fra kl.1100-1300. Vårt mål er å spre helsebringende aktiviteter til så mange som mulig. Vi låner deg køller og baller og lover å instruere deg etter beste måte.

Sammen med golfen spanderer vi en kopp kaffe og en god latter. Vårt mål er gode opplevelser ute i naturen sammen med andre.

Vel møtt :)

Hilsen Golf Grønn Glede gruppa.

Grete Eikrem