Velkommen tilbake i 2019!

Velkommen til Ålesund Golfklubb!

Banen er nå stengt for vinteren.

15/12/2018

Trener 1 Golf noe for deg?

Volda Golfklubb vil i løpet av 2019 arrangere et trener 1 kurs i golf , Ålesund GK trenger kandidater til et slikt kurs er dette noe for deg ta kontakt med  daglig leder snarest!

Se under for hva dette dreier seg om, du finn også meir info på hjemmesiden til NGF.

Kursnavn:    Trener 1

Link til NGFs kurs- og møtekalender

Mål:                     - Kunne legge til rette aktivitet for barn, unge og nybegynnere i samarbeid med trenerteamet
                             og hovedtreneren i klubben.
                             - Kunne legge til rette for et trygt, spennende og godt sosialt miljø og ivareta den enkeltes
                             behov.
                             - Kunne lære bort grunnleggende tekniske ferdigheter.

Målgruppe:       Personer med interesse for tilrettelegging av aktivitet for barn, unge og nybegynnere.

Type kurs:          To helgesamlinger à 3 dager, e-læringsmoduler, praksis i egen klubb min. 45 timer, avsluttende   kunnskapsprøve.

Tid:                       Samling 1 i april/mai, samling 2 i september/oktober.

Sted:                    Meddeles senere.

Pris:                      Kr. 12.000,- for to deltakere, kr. 4000,- for deltaker nr. 3.
                              Reise og opphold bekostes av den enkelte / klubben.

Innhold:              - Grunnleggende idrettsfaglig kompetanse.
                             - Grunnleggende pedagogisk kompetanse.
                             - Grunnleggende organisatorisk kompetanse.
                             - Trenerskolering gjennom praksis i egen klubb.

Annet:                 All påmelding må skje gjennom klubb.
Klubben og hovedtreneren må ta ansvar for at Trener 1 blir involvert i planlegging og gjennomføring av klubbens aktiviteter, slik at vedkommende får gjennomført sin obligatoriske praksis i løpet av sesongen. Trener 1 er ment å fungere i tillegg til klubbens pro for å gi økt aktivitet i klubben.

For spørsmål:    Ta kontakt med Svein Erik Hansen i NGFs administrasjon, tlf. 918 09 531,

10/12/2018

Informasjon fra Styreleder 10. desember 2018

Vil innledningsvis beklage at mine orienteringer til medlemmene kommer litt sjeldnere enn hva jeg hadde ambisjoner om. Men denne gang har jeg innledningsvis noen positive meldinger.

1. Vi har fått på plass en ny daglig leder, Ståle Eikrem vil tiltre som Daglig leder.
  2. Økonomien er under kontroll.
Les mer!
07/12/2018

Ekstraordinær Generalforsamling SGG A/S under avvikling

Til alle aksjonærer i Solnør Gaard Golfbane AS

Innkalling til Ekstraordinær Generalforsamling i

Solnør Gaard Golfbane AS under avvikling (962393381)

17.desember 2018

Ekstraordinær Generalforsamlingen avholdes Baronen Hotell Thon Spjelkavik kl 1800

Sak til behandling: Oppløsing/sletting av selskapet

Avviklingsstyret

06/12/2018

Valgkomiteen treng hjelp!

Hei, vi har nettopp avslutta ein flott golfsesong og ein ny står snart for døra, til årsmøtet i februar treng valgkomiteen mange nye kandidatar til styre, utvalg og komiteer!

Ønsker du å ta på deg et verv, eller har du forslag på andre kandidater som kan ta på seg slike værv, ta kontakt med valkomiteen v/ Mona Rivelsrud leder(91177204) eller Gunnar Grimsson( 465369499)Endre Fagerstrøm(90877688).

Polarbad